Annebergs IF

Annebergs IF

Annebergs IF

Annebergs IF är en fotbollsförening som grundades år 1920 och har under åren vuxit till en betydande förening i nordligaste Halland. Vår förening är öppen för alla barn och ungdomar som är intresserade av fotboll, samt för vuxna spelare genom vårt seniorlag. Hos oss är alla välkomna oavsett ålder, kön eller spelarnivå.

 

Vi är stolta över att vara en ideell förening, vilket betyder att vi inte drivs av vinstintresse utan snarare av att skapa en meningsfull gemenskap där fotboll kan utövas på ett positivt sätt. Vårt mål är att erbjuda en trygg och rolig miljö där barn och ungdomar kan utvecklas både som fotbollsspelare och som individer.

 

För att kunna erbjuda våra medlemmar bra tränings- och matchmöjligheter äger och driver vi vår egen anläggning. Detta är bara möjligt tack vare generösa bidrag och det hårda arbete som våra ideella krafter lägger ner. Dessa krafter inkluderar vår engagerade styrelse, våra tränare och ledare samt alla föräldrar som ställer upp i olika sammanhang.

 

Vårt fokus ligger på att skapa en bra träningsmiljö där utveckling och glädje går hand i hand. Vi tror på att en positiv inställning och god kamratskap är nyckeln till framgång både på och utanför fotbollsplanen. Genom att fokusera på individuell utveckling och samtidigt främja lagandan kan vi skapa en stark och sammansvetsad förening.

 

Annebergs IF är stolta över vår historia och våra framsteg genom åren, men vi är också spända och förväntansfulla inför framtiden. Vi strävar efter att fortsätta vara en attraktiv fotbollsförening där alla barn och ungdomar kan få möjlighet att utvecklas och ha kul tillsammans. Vår ambition är att erbjuda fotboll av hög kvalitet samtidigt som vi värnar om de värderingar som är viktiga för oss – gemenskap, engagemang och glädje.