Trevlig senioravslutning!

2014-11-09


Anton Green fick priset som Bäste spelare 2014, utdelat av FU´s ordf. Ola Berntsson!
.

En lyckad seniorsäsong med ytterligare ett A-lagsavancemang till historieböckerna.
Detta skulle såklart firas!

På lokal restaurang samlades c.a 35 spelare och ledare från seniortruppen, där det åts och dracks i goda vänners lag. Stämningen var hög och spelarna var naturligtvis både glada och stolta för det som de åstadkommit under säsongen.

Tränare Johan Lindskog (som kör på även kommande säsong) satt tillsammans med sin nye assisterande, Jan Franzén, och klurade över hur de skulle ta sig an div. 4 Elit. Jan har varit med i ledarstaben redan i år, men då som B-lagsledare, nu tar han klivet närmare A-laget.

Ordförande i Fotbollsutskottet, Ola Berntson, passade på att tacka ledarna kring seniortruppen, men också ett  stort tack till herransvarig, Ann-Louise Devall, som bidragit till denna lyckade säsong. Därefter delades de 4 priser ut, som föreningen nu haft i många år. 

Vill man se vilka som tagit emot dessa priser tidigare säsonger, så kan man klicka HÄR!

När vi på redaktionen smög oss iväg hemmåt, var stämningen på topp och sorlet kring lyckade mål från i år, till planer kring hur man skall slå Tölö, Lerkil och Onsala i kommande derbyn, kunde snappas upp på avstånd.

Denna kväll var ni väl värda killar!Hederspriset gick, precis som 2013, till en glad Omar Nilsson!Fredrik Devall tog emot priset AIF-ligan! Publikens pris, då tre utvalda i publiken får sätta poäng på dem de tycker varit bäst i respektive hemmamatch. Uppmuntringspriset gick i år till Haik Kirakosian!