Tjejfotbollens Dag!

2015-09-12


Idag firades Tjejfotbollens Dag på Tingbergsvallen i Kungsbacka!

Det är KGFS (alliansföreningen vi är medlemmar av) som arrangerar en fotbollsdag vikt åt tjejerna i kommunen. Dels var det Kungsbackaleken (5-mannafotboll) för alla de yngre på Tingbergets konstgräsplan, men det pågick också en spännande match i Elitettan där Kungsbacka DFF tog emot Sirius från Uppsala.
I pausen av den matchen fick alla 5-mannalag stolt tåga in för medaljutdelning för väl genomförd Kungsbackalek 2015 samt ta ett ärevarv på löparbanorna. 
Annebergs IF hade med tre lag denna dag. Flickor 06, 07 och 08. Stolta som tuppar (hönor) fick de alla en medalj.

I matchspelet följde undertecknad reporter F.07 lite extra denna dag.Uppvärmning inför första matchen där Lerkil stod för motståndet!Taktiken gicks igenom!Lite mer skottövning innan domaren blåste igång!Efter väl genomförd match där alla kämpade för glatta livet, så var det dags för "tackning" och vacker hejarramsa!Medalj till alla tjejer födda 07. Två nöjda ledare i Mirelle och David kunde bara jubla!Flickor 06, ledda av Daniel och Anders, fick medaljer f ö r e sina matcher denna trevliga dag!Vårt duktiga flickor 08 var även de på plats och fick medaljer för en bra säsong!Hur gick det då för KDFF mot Sirius? Jo trots en hel del målchanser åt båda hållen förblev matchen mållös. Men en poäng mot Sirius som har tagit 23 fler poäng får ses som ett godkänt resultat denna dag. 


/tm