Rävarna informerar!

2014-10-26


Tore Bengtsson, räv 2!Rune Andersson, räv 1, här till vänster på bilden från gårdagens invigning av konstgräset!Div 4 Elit 2015!

Imponerande minst sagt. Men något som verkligen får oss på redaktionen att gräva i dammiga historieböcker är; avancemang tredje året i följd! 2012 vann A-laget div 6, 2013 tvåa efter Särö och avancemang efter ett oliiiidligt spännande kval, och nu 2014 avancemang igen. Har det hänt förr i AIF´s 94-åriga historia?

En snabb titt på alla tabeller från svunna tider här på hemsidan. Nej, det verkar inte så. Men, vem litar på en hemsida (!)?
Istället fick vi kontakta de äldre rävarna Rune Andersson och Tore Bengtsson. Det dessa herrar inte vet om vår förening, ja det är inte värt att veta, efter alla år som spelare och ledare i vår förening.

- Nej, har aldrig hänt, säger Tore, som också var med på Ruddalen idag. Vi vann div 5 1977, och div 4 1978, men åkte rakt ur div 3 1979. Det är nog det närmaste vi kommit dagens satta redkord, säget Tore.
- Nej, aldrig, säger Rune bestämt, då vi når honom på telefon. Detta är fantastiskt roligt, säger Rune.

Då så, klarare kan inte beskedet bli!
Tränare Johan Lindskog och hans seniortrupp har gjort något unikt i AIF´s historia. Stort grattis till ledarstaben, som även innefattar Janne Franzén och Mikael Forsgren, samt materielansvarig Bengt Hagberg. Och givetvis, framförallt ett stort grattis till hela seniortruppen 2014!