Ny huvudsponsor 2016!

2016-04-17


Annebergs IF går in i säsongen med en ny huvudsponsor!

 Ett 3-årigt avtal som förutom ett bra ekonomiskt tillskott, också ger oss en stor möjlighet att utveckla föreningen och dess fotboll. Med Fotboll2000 i ryggen kommer våra tränare o ledare att få ett utmärkt bollplank och en gedigen kunskapsbank att ösa ur. Fotboll2000 kommer löpandes att utbilda våra tränare under dessa tre år.

Fotboll2000 ägs och drivs av Conny Winge. Företaget har idag 1 heltidsanställd, Johan Nexborn.

Conny är s.k. ur-annebergare och har själv spelat i föreningens alla åldersgrupper och brinner verkligen för fotboll. Efter avslutad speltid i AIF gick han vidare till Kungsbacka BI. Där blev han en mycket löpstark och duktig taktiskt drillad innermittfältare i div 3.

Efter avslutad spelarkarriär var det givet att han skulle bli tränare. Han har bl.a. tränat Särö IK, men framförallt 10 år som huvudansvarig för Örgryte IS Tipselitsatsning. Där fick han bl.a. kampera ihop med välkände Sören Börjesson i flertalet år. Därefter blev det seniorfotboll. Lindome GIF ville till högre höjder med sitt herrlag och anlitade då Conny. Här lade han grunden tillsammans med sin ledarstab och tog Lindome till division 1.Conny Winge - alltid klar för lite fotbollssnack!Företaget Fotboll2000 bildades 1995 med hemvist i Kungsbacka. Efter mycket fotbollsklurande, bl.a. ihop med bäste vännen Christer Magnusson, föddes så träningsmetoden Fotbollsworkout som sedan blev en videofilm med tillhörande musikkassett.

Ambitionen för Fotboll2000 har alltid varit att försöka påverka den svenska fotbollen att bli mer teknisk, kreativ, och konstruktiv och därigenom mer underhållande och slagkraftig. Krutet har de därför valt att lägga på teknik och anfallsspel. Dock inte på bekostnad av varken ett eftersatt försvarsspel, svag fysik eller taktisk obegåvning. Snarare en förhöjning av den totala förmågan att kunna konkurrera mot de bästa genom en inkludering av offensiva kvaliteter.

Vi hälsar Conny Winge o Fotboll2000 varmt välkomna som huvudsponsor och för dig som vill förkovra dig mer så titta gärna in på fotboll2000.seI början av april var det kickoff för Fotboll2000´s utbildning av AIF´s ledare. Genomgång i klubbhuset samt diverse pass på utsidan.