Målvakter skadade.

2011-06-02


Målvakten Mikael Tarkki blev svårt skadad i matchen mot Löftadalen.

---------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------
En olycka kommer sällan ensam heter det ju och vi kan nu instämma i den utsagan !
På en träning under veckan blev fick den  ordinarie A-lagsmålvakten, Janne Turunen, en smäll på högerfoten som gör att han får vila från spel i ett par veckor. Ingen allvarligare skada men han kan alltså inte detaga som vanligt.

Mikael Tarkki också skadad.
Värre är det då med vår andre målvakt, Mikael Tarkki som skadade sig i B-lagsmatchen mot Löftadalen den 19 maj. Han fick en spark över vaden och fick bryta matchen i andra halvlek. Skadan bedömdes först att vara en ganska vanlig lårkaka och även om den smärtade våldsamt tog han sig hem för egen maskin. Men senare på kvällen tilltog värken och efter samråd med tränaren blev han skjutsad till Kungsbacka vårdcentral. Där blev han undersökt och man fann att det hela var ganska allvarligt varför det omedelbart blev ambulanstransport till Sahlgrenska.
Där blev det akut opereration av den skadade vaden och han fick sedan ligga kvar på sjukhuset under fyra dagar innan man vågade släppa honom. Han får räkna med en längre tids sjuksk rivning innan han åter kan tänka på målvaktsjobbet ! Tur i oturen var att han så snabbt kom under sakkunnig behandling då det annars kunde gått riktigt illa.

Rune A.