Lyckad Årsfest!

2015-11-11


Årsfesten och firandet av Annebergs IF´s 95 år blev en trevlig tillställning!

Dukat och fint på restaurang Ester mitt i Kungsbacka. Med är god blandning av äldre medlemmar, seniorspelare, föräldrar och ledare gjordes kvällen till en trevlig fest.
Välkomstdrink, förrätt, huvudrätt o kaffe gav mersmak. 
Föreningens fyra Hedersmedlemmar var såklart på plats. På bilden ovan har ni dem fr. v. Rune Andersson (spelare, ledare, ordförande 1967-77 och 2003-06, samt en av dem som ligger bakom Dalavallens fantastiska anläggning idag), Bert Bengtsson (spelare och senare huvudkassör i 40 år!!!!), Leif Eriksson (spelare, ledare, revisor, tungt namn kring vår Antikmässa och mycket, mycket mera) och Tore Bengtsson (800 A-matcher, kassör 10 år, F-sektionen 10 år osv, osv. Idag kanslist i AIF). 
Ja, känn på dom "gubbarna", här pratar vi eldsjälar. Så skål och applåder till dem blev det såklart.Vad vore en årsfest utan prisutdelning och uppmärksammande av dem som äras bör? Efter en resultatmässigt tung A-lagssäsong, så finns där ändå mängder av ljusglimtar. Såsom:

Linus Bodin (t.v.) fick utmärkelsen Årets bäste spelare och Haik Kirakosian fick Hederspriset.
AIF-ligan (publikens pris) vanns av Anton Green och årets Uppmuntringspris gick till Thomas Hansson.

Det delades också ut en stor blombukett och varma applåder till eldsjälen Inger Lind, som sköter om all caféverksamhet i föreningen. Inköp, planering av kassor, nyckelutlämning m.m. har hon skött på ett utmärkt vis under säsongen.Peter Bengtsson tilldelades Spelarmedalj i Silver för genomförda 200 A-lagsseriematcher.
Mikael Hansson (bilden) tilldelades Spelarmedalj i Guld, för att ha genomfört över 300 A-lagsseriematcher i Annebergs IF.Efter avslutad prisutdelning och efterföljande goda middag fortsatte "fotbollstjötet" och anekdoterna från förr att hagla vid borden tills klockan den blev sent.


/tm