Förlorade söner återvänder !

2011-08-19


 

Anneberg har fått tillbaka två av sina förlorade söner ! Det är nu klart att både Joel Olsson och Linus Bodin kommer tillbaka till fadershuset efter kortare sejourer i andra klubbar.

Joel lämnar Åsa IF.

Joel Olsson betstämde sig i höstas för att han skulle pröva lyckan i Åsa IF i division fyra Elit. Han gick direkt in som ordinarie i Åsas A-lag och har varit mycket framträdande från första början. Lite längre resor till träning och matcher samt   längtan tillbaka till Anneberg gjorde dock att han trots stort förtroende från tränare och ledare i Åsa bestämde sig för att komma hem igen. En mycket korrekt och välvillig inställning från Åsa IF baserad på ett gentlemens agreement mellan klubbarna, gjorde att Joel kunde debutera i AIF-tröjan redan i matchen mot Vessigebro 12 augusti. 

Linus Bodin tillbaka från KIF.
Linus Bodin spelade i Anneberg fram till säsongen 2007 då han byte till Lerkils IF. Därifrån gick han sedan till Kungsbacka IF som han representerat fram till nu. Även Linus har en stark förankring i Anneberg och efter moget övervägande bestämde han sig för att återvända till moderklubben. Också här löste sig övergången mycket smidigt tack vare ett bra samarbete mellan klubbarna.

Välkommen förstärkning.
För Anneberg är det naturligtvis mycket glädjande att man fått tillbaka dessa båda spelare som säkert kommer att föstärka AIF-laget och med tanke på tabelläget behövs nu alla resurser för att säkerställa fortsatt spel i femman. Laget har ju varit mycket skadedrabbat under vårsäsongen men nu ser det ut som om det börjar att ordna sig och att truppen börjar bli fulltalig igen.

Vi hälsar de båda välkomna tillbaka !

Rune A.