Presentation av spelartruppen 2017 del 2: Bröderna.

Ola B.
2017-02-15


Gabriel (Gabbe)Stål, Oskar Stål,Thomas Hansson och Johan Hansson.


 

Brödrapar inom fotbollen är ingen ovanligthet och AIF ställer i år upp två par bröder i seniortruppen. Både bröderna Stål och bröderna Hansson inledde sin fotbollsbana på Dalavallen och har sen i stort varit AIF trogna.

Gabriel (Gabbe) och Oskar Stål kom in i truppen under förra säsongen.Gabbe är med sin vilja och inställnig en fin tillgång för vilket lag som helst. Om han under kommande säsong snäpper upp träningen en nivå samt underviker att domaren viftar med kortleken kan 2017 bli riktigt spänande. Oskar la under 2016 all sin lediga tid på Dalavallen förutom när ÖIS spelade hemma. Han tränade 2016 vår pojktrupp, men kommer i år att endast satsa på sin egen spelarkarriär. Oskar startade säsongen 2016 som målvakt, men slängde ganska snart handskarna då han insåg att det är roligare att göra mål istället för att förhindra dem. Oskar vann 2016 den interna skytteligan i B-laget och det ska intressant och se hur långt han kan nå 2017 med full träning.

Brödrapar två består av Thomas och Johan Hansson. Thomas och Johan återkom till föreningen under 2015 efter en tids uppehåll från fotbollen. Omgående gick de båda in med stor träningsvilja och hög närvaro som sen dess har hållt i sig. Både Thomas och Johan var under den gångna hösten på resande fot men är nu tillbaka i full träning och kommer med stor säkerhet bidra med en fin säsong 2017.

Ola B.