Långås ny serieledare.

2007-08-25


Frillesås förlorade jämn match.

Långås målvakt räddar när en hemmaspelare har ett helt öppet läge men det är avblåst för offside.

Frillesås - Långås 1-3(0-0).
Frillesås lyckades inte ta några välbehövliga poäng när man hemma mötte Långås, som i en relativt jämn match till slut kunde vinna med 3-1.
   I första halvlek, som blev mållös, var det Långås som hade det mesta av spelet men man fick inte till några riktigt öppna målchanser. Frillesås hade några vassa kontringar som höll på att ställa till det för gästernas stabila försvar men 0-0 i halvlek var nog ganska logiskt.
I andra såg det till en början ut som om Frillesås skulle få mer att säja till om men efter tio minuter kunde i stället Långås ta ledningen. Det var efter ett uppspel på högersidan som man fick på ett långskott som gick in i bortre krysset förbi en solbländad målvakt.
  Frillesås kvitterade i halvlekens 36:e minut efter ett fint anfall på högersidan som avslutades med ett skott intill vänstra stolpen. Men endast sex minuter senare kunde Långås återta ledningen och med två minuter kvar också göra 3-1. Frillesås kvitterar till 1-1 i 36:e minuten av andra halvlek.Långås gör 3-1 i näst sista matchminten.