Varberg gav Anneberg en hjälpande hand !

2007-08-21


Varberg gör 2-0 efter sju minuter av andra halvlek. Uppspel på högerkanten och avslut från vänster.

IFK Varberg - Rolfstorp/Skällinge 2-2 (1-0) 
Anneberg belägger för närvarande en femteplats i div. 6 och eftersom de sex främsta lagen går upp till div. 5 är det ju viktigt att man inte är sämre än sexa när serien är slutspelad.
  Rolfstorp/Skällinge, som ligger på sjätte plats spelade i går kväll en uppskjuten match borta mot Varberg och hade vid vinst fått ihop 23 poäng och skuggat Anneberg som har 24 pinnar.
            Nu blev det överraskande nog ingen vinst mot Varberg utan Rolfstorp/Skällinge fick nöja sig med 2-2 efter att ha legat under med 0-2. Varberg gjorde 1-0 efter 33 minuter och ökade på i den sjunde minuten av andra halvlek till 2-0.
  Men sedan kom Rolfstorp/Skällinge och gjorde två mål på fyra minuter ! Då hade det gått 27 minuter av andra halvlek och trots att Varberg gick på knäna lyckades man hålla undan och bärga en pinne. Det var dessutom snudd på att gästerna blivit helt utan  då Varberg hade en nick i ribban med 12 minuter kvar.
   Men sett till hela matchen var det nog gästerna som hade de klaraste chanserna med bl.a. två stolpskott och två helt öppna frilägen ett par meter från mål.
     Bra resultat sett från Annebergs horisont !Nick i ribban och ytterst nära att Varberg gör 3-2 när det återstår 12 minuter av matchen.IFK Varbergs ordförande (och linjeman !) kan konstatera att hans lag tog en pinne mot Rolfstorp/Skällinge.