Tungt namn klart för AIF!

2007-05-14


Peder Lamm på plats lör- & söndag!

 

Förutom fotboll där klubben har massor av pojkar och flickor som tränar och spelar matcher på Dalavallen, så är AIF också arrangör av Kungsbackamässan.

Nu till sommaren, 6-8 juli, är det 23:e upplagan av den mycket populära mässan.Med cirka 110 utställare där tonvikten ligger på Antik- & Kuriosautställare, men där hantverk och konst hela tiden växer, så ser vi fram emot en spännande upplaga av årets Kungsbackamässa.

Ett av dom "tyngre" namnen i Sverige inom Antikt är Peder Lamm. Som få kan han kåsera och värdera besökarnas medhavda ting.

Nu är det klart att han är på plats på lördagen och söndagen - så välkommen med dina äldre saker för en bedömning på plats av Peder Lamm, utan kostnad givetvis.

Sedan vi träffade Peder sist har han gjort ytterliggare TV-produktioner men också hunnit med att bli chefsredaktör för den åtråvärda tidsskriften Connoisseur.
För att få lägga händerna på denna publikation så krävs att man har en inkomst om minst 1.000.000:- /år eller en samlad förmögenhet om minst 5.000.000:-
D.v.s. att den inte finns till salu för vem som helst utan sänds bara till medlemmar som klarat av nämnda inträdeskrav.


Med över 6000 besökare förra året hoppas vi som arrangör på en upprepning av dels besöksantalet med också på det uppoffrande arbete som merparten av föreningens medlemmar bidrager med. Något som är A och O för ett bra genomförande.