Ny vinst för P14-16.

2010-06-01


Falkenberg - Anneberg 2-6(2-4).

Efter att i första matchen ha spelat oavgjort 3-3 mot Åsa och i nästa match vunnit med 3-2 över Värö, kom nu den andra segern när laget på bortplan kunde vinna över Falkenberg med hela 6-2.

Rena chocköppningen
!
Anneberg hade god hjälp av medvinden i första halvlek och redan efter sex minuter var man i lednning med 3-0. Detta efter två mål av Ontan och ett av Andreas Olsson. Efter den lyckosamma starten trodde nog både spelare och ledare att det i fortsättningen skulle bli en lätt match. Efter 15 minuter reducerade Falkenberg på ett långskott som gick i en båge över AIF-målvakten. Två minuter senare kom ännu ett mål för hemmalaget och det var plötsligt ledning med endast ett mål. Anneberg var ofta tvåa på bollarna och man slarvade med markeringar och passningar.Men i den 37:e minuten serverar Erik Berglund en passning till Rydell som snyggt kan göra 4-2.

Uppryckning i andra halvlek.

Efter en uppsträckning i pausen blev det bättre inställning i andra halvlek. I matchens 60:e minut slår Wickan ett instick till Rydell som kan göra sitt andra mål för dagen. Sedan kom  matchens snyggaste mål efter ett uppspel från backlinjen. Axel vänder spelet med en cross ut till höger där Andreas Olsson slår ett inlägg framför mål som Berglund möter på volley och fastställer slutresultatet till vinst för Anneberg med 6-2.
Priset till matchens bäste spelare gick till Wiman som med sin inställning och kämpaglöd visade att hårt arbete lönar sig.
Till nästa match måste alla upp ett snäpp då vi möter srieledarna för vi vill väl ta över den positionen, eller ?

Mats Åkesson