En strålande dag på Dalavallen!

2007-04-21


En strålande och väl genomförd arbetsdag är nu avklarad på Dalavallen!
Fr. vä: Abel Fuentes, u-tränare, Henrik Larsson, vår gamle vaktmästare, Christoffer Hermansson, herrsenior, Mats Honnér, u-tränare, Roger Olsson, huvudstyrelsen, bakom Roger står Jan Flink, u-tränare, Jan-Eric Ericsson, föreningens ordförande, Mats Åkesson, u-tränare och med i U-seks styrelse, Fredrik Johansson, herrsenior, Mikael Strandefjord, vaktmästare, Eva Jarl, u-tränare och medlem i U-seks styrelse och bakom henne A-L de Wall, u-tränare och ordförande i U-seks styrelse. Ej med på bild men som var med denna dag är, Anne-Marie Alard, köksmästare, Ulrika Åkesson, supporter, Tommy Magnusson, ordf. F-sek och Johan Lindskog, juniortränare. Plus en handfull barn som mixade arbete med en och annan fotbollsmatch. Tack alla för en bra insats!

Cirka femton personer dök upp till arbetsdagen på Dalavallen denna finfina lördag i mitten av april.
På programmet stod att dels bygga upp ett nytt plank mellan grusplan och a-plan. Men även att få slutstädat vårt nya klubbhus, som tas i bruk kommande vecka.

Dagen började vid niosnåret på morgonen och avslutades vid tre-tiden på eftermiddagen.
Då var hela stommen rest för planket och ett par sektioner hans med att klädas innan dagen och virket led mot sitt slut.
Då hade också halva styrkan gjort klart det nya huset som nu kan nyttjas av alla våra ungdomar i föreningen.
Nästa lördag planeras för ytterligare en arbetsdag, då den sista klädseln skall upp på det nya staketet.Brandmästare Strandefjord vakar över eldhavet!

 


Manskapet i full gång!

Å Mats verkar belåten över sin insats!