Fjärås på Dalavallen.

2010-04-16


Fjärås tränare, Henrik Fahlén, och hans assistenter var mycket nöjda med torsdagskvällens träningspass på Dalavallens grågröna matta !

IFK Fjärås, som spelar i div. 3, har seriepemiär nu till helgen när man möter Höganäs på bortaplan. Fjärås har, liksom flera andra klubbar, haft problem med att få tillgång till gräsplaner på försäsongen.
Inför sin seriestart hade Fjärås inte haft möjlighet att träna på naturgräs en enda gång. Självklart ett stort handikapp när man nu ska möta kvalificerade motståndare, som haft fördel av att kunna disponera riktiga gräsplaner.

Inga gräsplaner tillgängliga.
Ögärdet, som är Fjärås hemmaplan, är ännu inte i spelbart skick och dessvärre har Kungsbacka Fritid heller inte kunnat erbjuda någon annan  gräsplan. I det läge kontaktade man Anneberg för att om möjligt få träna på Dalavallen, som tack vare  våra vaktmästares idoga arbete är i skapligt skick. Givetvis var Fjärås  välkomna till oss och på torsdagskvällen kunde tränare Henrik Fahléns lag genomföra ett rejält pass på Dalavallens B-plan.

Vi hoppas att denna slutspurt i på försäsongen bidrar till  att Fjärås får en lyckad seriestart mot Höganäs !

Rune A.