Problem med konstgräset.

2010-02-13


Bilden ovan är från förra årets vinter då det inte var några som helst problem med att spela på konstgräset. Denna vinter är det dock betydligt kärvare.

Den stränga kylan ställer till problem inte bara för grusplanerna utan även de planer som har konstgräs är svåra att få spelbara.
På Tingbergsvallens konstgräs skulle Tölös damlag i dag lördag spela mot Kopparberg/Göteborg FC men matchen fick inställas då underlaget var mycket halt. Risken för skador bedomdes vara alltför stor. Också den till idag planerade matchen på Tingbergsvallen mellan Tölös herrlag och Fjärås fick inställas av samma orsak. Nyförvärvet Joakim Stolpe tränade på lördagen med Anneberg på Inlags hala konstgräs.

Dalavallens grusplan är för närvarande inte spelbar och Anneberg har lyckats att få några enstaka träningstider på Inlags konstgräs. Idag, lördag, försökte man att genomföra ett träningspass där men underlaget var alltför halt och hårdfruset. Det blev därför en ganska reducerad övning då man ju självklart inte ville riskera att någon skulle skada sig.

Rune A.