Avslutning fotbollen.

2009-10-08

Säsongens sista matcher spelades i söndags och nu var det dags att summera året och förbereda nästa.


Målvakten Janne Turunen blev vinnare av AIF-ligan och han fick också priset som bäste spelare under 2009.

Fotbollsektionen samlades i går kväll för att avsluta säsongen 2009 och dra upp riktlinjerna inför det kommande året. Till mötet kom seniortruppen plus ledare och tränare, tillsammans 55 personer. Det bjöds på smörgåstårta, det hölls tal och det delades ut priser. Dessutom var det nomineringar till styrelsen inför säsongen 2010.

Tre lag i seriespel.
Ur sektionens verksamhetsberättelse  kan bl.a. utläsas att Tommy Magnusson varit ordförande, Uno Andersson kassör och Tore Bengtsson sekreterare under det år som gått.
A-laget lyckades inte förnya kontraktet i division fyra utan får nu börja om i division fem. Tränare har varit Håkan Gustavsson med Mikael Forsgren som assisterande.
U-laget har deltagit i reservklass 3 Norra Södra och slutade där på en femte plats. Chris Ericson har varit tränare med Eva Jarl och Roger Lundgren som assistenter.
C-laget deltog i klass 3 Norra och blev där tvåa på samma poäng som segrarna Särö. Ledare för C-laget har varit Peter Bengtsson och Lars Lundin.

Nya styrelsemedlemmar.

Inför nästa verksamhetsår förelåg avsägningar från ordföranden Tommy Magnusson och kassören Tore Bengtsson. Valberedningens förslag var att Uno Andersson skulle kvarstå som sekreterare och att Mikael Forsgren skulle utses som ordförande och att Magnus Svalin skulle bli sekreterare. Mötet beslöt i enlighet med detta förslag.

Prisutdelninga
r.
Redan tidigare var det klart att AIF-ligan, som är publikens pris, vunnits av målvakten Janne Turunen. Janne fick dessutom motta priset som föreningens bäste spelare under 2009.
Uppmuntringspriset gick till Viktor Forsgren, också han målvakt och hederspriset fick Niklas Karlsson.

Tränaren Håkan Gustavsson som nu lämnar tränaruppdraget efter fyra år, kommer att finnas kvar inom sektionen.  Han avtackades för vad han hittills gjort för klubben och häsades välkommen till sina nya uppgift som rådgivare till sektionens styrelse.


Rune A.Viktor Forsgren fick föreningens uppmuntringspris.Niklas Karlsson fick hederspriset.Ledarna för de tre seniorlagen: Fr. v. Eva Jarl och Chris Ericson för U-laget, Peter Bengtsson för C-laget och Håkan Gustavsson och Mikael Forsgren för A-laget. Saknas på bilden gör Roger Lundgren och Lars Lundin.Nye ordföranden, Mikael Forsgren till vänster och sekreteraren Magnus Svalin till höger, diskuterar framtida taktik med den "gamle" tränaren Håkan Gustavsson.Efter avslutad sejour som ordförande firar Tommy Magnusson sin avgång med en rejäl bit av tårtan !