Sensationell förstärkning !

2007-04-01


Sven- Göran Eriksson till Anneberg !

Ja, det är nästan för bra för att vara sant men Annebergs IF har gjort sitt bästa kap i föreningens 87-åriga historia ! I samband med träningslägret i Landskrona arrangerades i lördags kväll ett möte i Köpenhamn mellan Sven-Göran Eriksson och representanter för Annebergs IF.
   Detta möte hade föregåtts av en mängd andra möten och telefonkontakter. Sven-Göran Eriksson har ju den senaste tiden varit aktuell i flera olika sammanhang och har bla. uppvaktats av olika förmögna oljeshejker som velat sätta sitt lands namn på fotbollskartan. Annebergs IF:s veteran, Uno Andersson, har ju sedan många år ett brett kontaktnät i fotbollsvärlden och faktiskt även i det som kallas Förenade Arabemiraten.
   Här hade Sven-Göran Eriksson pågående förhandlingar med några penningstinna personer om ett miljardprojekt som skulle dras igång. Emellertid lyckades parterna inte helt komma överens om villkoren utan man beslöt att för en tid lägga projektet på is. Därmed fick Sven-Göran en lucka i sin annars fullspäckade agenda, något som kom till vår kännedom. Uno beslöt att resa ner till Abu Da Babi och resultatet av detta möte  blev att man bestämde ett nytt möte i Köpenhamn den 31 mars och alltså i går på lördgskvällen blev det hela officiellt.  Sven-Göran kommer redan den 6 april till Anneberg och Dalavallen för en första planläggning av säsongen tillsamman med våra tränare Håkan Gustavsson och Dennis  Lönn. Enligt vår överenskommelse ska han därefter deltaga i de flesta träningarna under vårsäsongen för som han säjer ...." hemma i Torsby är det nästan stört omöjligt att få vara i fred och när nu AIF ordnat med en sommarstuga i det natursköna Älvsåker kan jag ju lika gärna tillbringa sommaren där ..."
Men Sven-Göran är inte värmlänning för inte och Tord Grip kommer därför också att göra AIF den äran under sommaren !
  Men inte nog med detta ! Sven-Göran har ju forfarande mycket goda kontakter med sina forna spelare i engelska landslaget bl.a. med Michael Owen. Denne har ju under den senaste tiden dragits med en den del skador och inte varit i bästa form. En rask kontakt mellan Sven-Göran och Michael fick till följd att även Owen kommer till AIF ! Enligt Sven-Göran ...." behöver pôjken komma ifrån ett tag och få ett miljöombyte ..."
   Efter en ytterst snabb och välvillig behandling av ärendet hos Hallands Fotbollförbund och en lika gentlemannamässig inställning hos engelska FA är det klart att Michael Owen är spelklar redan till första hemmamatchen !
Bäva månde Träslövsläge !