De e mycke nu !

2009-08-08

Efter sommaruppehållet är det nu full fart igen och matcherna duggar tätt.


Annebergs damlag inledde höstsäsongen genom att i torsdags möta suveräna Fjärås på Ögärdet. Det blev, som man kanske kunde ana, en match där hemmalaget dominerade och till slut kunde vinna med hela 10-0.

Vårt C-lag
började också sin säsong i torsdags när man på Inlags konstgräs kunde vinna över Onsala med 3-0 och försvara sin serieledning. Att spela en match på konstgräs i början av augusti förefaller lite ovanligt men Rydets IP i Onsala tål tydligen inte så mycket väta utan var vid matchdags ospelbar.

A-laget
tog sin första hemmaseger i årets serie genom att på fredagskvällen vinna över Norvalla med minsta möjliga marginal. Seger med 1-0 och  tre poäng som gör att avståndet upp till "säker mark" inte längre verkar oöverstigligt.

AIF:s U-lag, som nu ligger på en fin tredjeplats i sin serie, skulle börjat höstsäsongen i morgon söndag med hemmamatch mot Lilla Träslöv. Den matchen blir uppskjuten då Lilla Träslöv hade problem med att få ihop lag på grund av semestrar och spelare som är bortresta. Ny matchdag är onsdag den 19 augusti.

 Rune A.