Sommarstiltjen över !

2009-08-06

Efter några veckors uppehåll är det nu dags igen att sätta igång det gröna fältets schack !


Anneberg C - Onsala C 23 april 2009.

Peter Bengtsson längst ut till höger slår en hörna. Dennis Ingman, till vänster utanför bild, är på rätt plats och slår in 1-0.

Jomän, nu börjas det ! I morgon fredag är det AIF:s A-lag som träder i aktion genom att möta Norvalla hemma på Dalavallen.
Men redan i kväll, torsdag, börjar damlaget höstomgången när man borta möter Fjärås.
På söndag är det så U-lagets tur när man spelar hemma mot Lilla Träslöv. 

C-laget börjar mot Onsala.
I kväll torsdag gör vårt C-lag sin första match efter uppehållet när man möter Onsala på Rydets IP. Detta vårt tredjelag har ju gjort en vårsäsong som inte går av för hackor !  Laget har spelat nio matcher, vunnit åtta och spelat en avgjord. I verkligheten har man dock spelat tio matcher men eftersom Grimetons lag dragit sig ur seriespelet räknas denna matchen (vinst 3-0 för AIF) bort. Man är i klar serieledning på 25 poäng, sex pinnar före Särö som är tvåa på 19.

Nu är det alltså dags att se om vårens form har överlevt semestern och om våra distingnerade gentlemen är kapabla att försvara sin tätposition !
När lagen möttes på Dalavallen 23 april lyckades Anneberg vinna med 1-0 trots att man missade en straff och dessutom fick en spelare utvisad.

Rune A.