Norvalla körde över Trönninge.

2009-06-05

Norvalla hade hemmamatch mot Trönninge och kunde i händelse av vinst med minst  två mål passera Trönninge i tabellen.


Trönninge tar ledningen i tionde minuten på ett långskott från höger.

Norvalla - Trönninge 8-1 (3-1).
Det blev en riktig klang-och jubelföreställning på Norvalla IP denna afton där hemmalaget surrade i kapp med myggen. Norvalla som på sina föregående sju matcher gjort sammanlagt sju mål smällde nu in åtta på en gång !

Trönninge fick smakstart.
Efter en ganska jämn början där inget av lagen hade några direkta målchanser kunde gästerna ta ledningen i den tionde minuten. Målet kom på ett  på ett långskott från höger som gick in i vänstra krysset sedan Norvallas försvar varit lite tveksamt.

Tre mål på raken.
Men sex minuter senare kunde Norvalla utjämna efter ett bra anfall och inlägg från höger och i den 25:e minuten tog man också ledningen genom  Marcus Åsgärde. Sedan dröjde det endast fyra minuter innan Norvalla ökade på till 3-1 som blev reultatet i paus.
Men Trönninge hade haft chansen att göra sitt andra mål i 34:e minuten men det blev underkänt för offside.

Rivstart av Norvalla.

I andra halvlek hann det bara att spelas en minut innan hemmalaget kunde göra sitt fjärde mål. Målet kom på straff efter att en anfallare blivit fälld och Marcus Åsgärde slog en perfekt stramare sedan han lurat målvakten åt fel håll. Nu var det naturligtvis kört för gästerna som började att resignera medan Norvalla trummade på och i halvlekens åttonde minut
kom också 5-1. Fem minuter senare hade man också ett stolpskott innan det var dags för 6-1 som kom i den 16:e minuten. Sedan var det relativt jämnt en stund innan hemmalaget gjorde 7-1 i 34:e minuten och till slut också 8-1 med två minuter kvar.
Snacka om urladdning !

Trönninge hade alltså trots en bra start inte mycket att sätta emot och den 16-årige målvakten hade det inte lätt bakom ett försvar som läckte betänkligt.

Rune A.Trönninges Simon Nilsson, nr. 10, slår bollen i mål men är offside och målet underkänns.Marcus Åsgärde glr 4-1 på straff i första minuten av andra halvlek.David Emretsson, till vänster utanför bild slår in 5-1.