P.98 kämpade frenetiskt...

2009-05-31


Gänget som kämpade i värmen!

 


Det var upplagt för taktiskt tänkande, då det gällde att klara av högsommarvärmen på bästa vis. Termometern stod på + 26C då matchen mellan AIF´s P.98:or skulle möta KIF på Inlag i Kungsbacka.

Om där fanns en finurlig plan hos de båda lagens tränare, så var det våra blåvita småknattar som klarade av det bäst. Veckans väl genomförda träningar hade givit resultat. Vid tappad boll var det full fart hem och vila på "rätt sida" boll. Matchen i sig böljade fram och tillbaka, men det var AIF som stod för de farligaste chanserna. Men det var KIF som tog ledningen med både 1 och 2-0 i första halvlek.Rasmus Flink jobbade som en panter i målet!I andra halvlek tog KIF över en del av spelet och det fick slås undan en del i panik för vårt lag. Och nu trodde vi nog lite till mans att orken var slut och det kanske skulle rasa iväg. Om undertecknad journalist inte minns helt fel, förlorade vi mot detta lag med 14 eller 16 bollar förra året.


Men nu blev vi på hugget igen. KIF ledde med 3-0 då vi fick in ett snyggt mål och vips var vi inte långt efter. Vinterns kämpande gav nu utdelning och AIF radade upp målchanser. Bl.a. hade Simon Berntsson ett rungande skott i ribban. Vi kunde räkna till minst 7-8 skott som smet utanför stolpen med en decimeter. Mitt i vår press kunde dock KIF fastställa slutresultatet till 4-1 genom ett hårt långskott.
Förlust, men ett stort kliv framåt. Härligt kämpat killar!//tmJonas t.v. har koll på Fredrik, Jocke, Simon och Marcus, medens Janne är på gång att göra ytterligare ett lurigt byte!Den trogna publiken var på plats, en del i solen och en del i...... skuggan!