Besök från Oskarström.

2009-05-22

Dé är mycke, nu !!
Knappt har man andats ut efter nervpärsen på Dalavallen igår innan det är dags för nästa nagelbitare ! På söndag kommer Oskarström på besök för att försöka ta revansch för 0-1-nederlaget i kvalet den 12 oktober förra hösten.


Från kvalmatchen Anneberg - Oskarström 12 oktober 2008. Niklas Andersson i Oskarshamns mål gör här en bra räddning i matchens början.

En mycket anrik klubb.
Den gamla anrika föreningen Oskarströms IS är bildad redan 1910 och är därmed en av de äldsta föreningarna i Halland.

Första mötet 1985.


Oskarström har besökt Dalavallen vid två tillfällen. Första gången var 1985 då båda klubbarna spelade i divsion fyra och det andra besöket var i kvalmatchen till fyran den 12 oktober 2008.
Ur vårt programblad från den matchen kan vi citera " ... nu är det kval som gäller och vem vet kanske kan både Oskarström och Anneberg återta sin plats i division fyra Halland !" Så blev det ju också efter att Anneberg vunnit matchen med 1-0 och Oskarström sedan slagit Lidhult med 3-2.

En vinst hittills i vår
.
Oskarström inledde årets säsong genom att i första matchen förlora borta mot Trönninge med 1-3.
När Oskarström i sin andra match mötte Anneberg hemma på Esperedsvallen 25 april nu i våras slutade matchen oavgjort 0-0. I sin tredje match blev det förlust borta mot Harplinge med 1-3 och den fjärde matchen som var mot Kvibille slutade oavgjort 1-1. Mot Skrea blev det sedan förlust med 1-2 innan det var dags för den första segern som kom mot Norvalla den 21 maj då Oskarström vann med 3-2.

Hoppas på revansch ?
Givetvis är dagens gäster på Dalavallen ute efter att sin andra seger för året och därmed också ta revansch för förlusten i höstens kvalmatch.
Anneberg har emellertid i sina fem matcher hittills visat att laget inte är någon sparv i tranedansen och i den senaste matchen mot starka Galtabäck kunde det mycket väl ha blivit tre poäng.
Men vi kan väl ta de tre pinnarna på söndag istället !


Match alltså på söndag kl 14.00 på Dalavallen !

Rune A.AIF - Oskarström 12 oktober 2008.
Pontus Bartholdsson gör segermålet för Anneberg i matchens slutminuter.