Arbeten på klubbhus och planer.

2009-04-19

Under vintern och våren har det arbetats intensivt med att iordningställa omklädningsrum och duschar i klubbhusets undervåning och lagom till seriestarten blev det mesta klart.


Nytt och fräscht.
I omkädningsrummen har det kommit upp nya skåp och förrådsutrymmen för ledare och spelare i dam- och herrsektionen.       Att göra om duschutrymmena var också nödvändigt. Nu är det helkaklat på både golv och väggar och allt är fräscht och fint i de tidigare ganska slitna lokalerna. Ett arbete som har kostat både tid och pengar men som tack vare insatser av kunnigt yrkesfolk inom föreningen gått att genomföra med ekonomin i behåll !
  Seniortränaren Håkan Gustavsson är mycket nöjd med att kunna erbjuda sina spelare en fin miljö och menar att det betyder en hel del att man kan ha det så välordnat som vi nu fått till.

Gräsmattan i toppskick.
    En annan viktig sak är fotbollsplanerna där man ju ska tillbringa den mesta tiden under match och träning. Dalavallens A-plan är nu i allra bästa skick och våra premiärgäster från Unnaryd hade bara lovord för vår fina gräsmatta. Den som sysslat med att försöka få till en perfekt fotbollsplan vet vilken tung och mödosam process det är med gödsling, sådd, klippning m.m. Våra vaktmästare har verkligen fått ligga i men har ju också åstadkommit ett fint resultat.

Arbetsdagen blev välbesökt.
  Den 10 april var det bestämt att ha en gemensam arbetsdag på Dalavallen då vi skulle försöka att få gjort undan en hel del av det normala underhållsarbete som ständigt pågår.
  Ordförande Jan-Eric Ericson och U-lagsledaren Chris Ericson organiserade arbetsdagen till vilken det kom ca 35 medlemmar som arbetade från morgon till kväll. Av de som ställde upp var det inte mindre än 15 seniorspelare bland vilka det fanns både snickare, elektriker och rörläggare. Det blev således gjort ett rejält jobb under denna dagen.

Rune A.