Seniortruppens kickoff.

2009-01-25

Inför säsongen 2008 valde tränaren Håkan Gustavsson att förlägga den sedvanliga samlingen till Svenljungas utmärkta motionscentrum. Det visade sig vara en lyckad satsning som nu upprepades inför 2009.


Tränaren Håkan Gustavsson hade en hel del att förmedla till den ganska unga truppen.

     På lördag 24 januari var det alltså samling i Svenljunga för föreningens seniortrupp som i år ska fösöka att göra sig gällande i divsion fyra för första gången på många år.
    Vi har i år en mycket ungdomlig trupp där många av spelarna i ungdomslagen har tagit steget upp och fått seniorstatus. 

   Ett trettiotal deltog i samlingen som startade på lördag morgon och fortsatte till söndag eftermiddag. Håkan Gustavsson hade till sin hjälp  U-lagets ledare Chris Ericson och ass. A-tränare Mikael Forsgren och det var både teori och praktik under de två dagarna.
    Fotbollssektionens ordförande, Tommy Magnusson
inledde med att beskriva föreningens organisation och vilka regler och priciper som finns inom Annebergs IF och sedan tog tränaren Håkan Gustavsson vid och gick igenom  det som kommer att gälla för fotbollsträningen under säsongen.   
   Tillgång fanns til lektionssal, idrottshall och simhall. Logi var ordnat i en särskild byggnad där man också fick disponera ett fullt utrustat kök.

Rune A.Det var en koncentrerad grupp som lyssnade. I mitten ser vi målvakten Janne Turunen, som ser ut att ha fått något att fundera på !Fotbollssektionens ordförande, Tommy Magnusson, beskrev bl.a föreningens organisation.