Vinterträningen i full gång !

2009-01-20

Säsongens första träningspass avverkades 8 januari  på Inlags konstgräs och nu är förberedelserna alltså i full gång inför debuten i fyran.
Som en del i träningen ingår också brottning, något som AIF började med förra året och som visat sig vara både populärt och nyttigt.


Tränare Tommy från Kungsbacka Brottningsklubb körde hårt med AIF:arna av vilka de flesta inte tidigare hade någon erfarenhet av denna form av träning.

Träningen sker i Kungsbacka Brottningsklubbs lokal och leds av KBK:s tränare. Nog så tufft för den som inte tidigare haft tillfälle att testa den ädla brottningssporten. KBK har ju under många år varit en mycket framgångsrik klubb med medlemmar som utmärkt sig på högsta elitnivå.
Man har flera erfarna ledare och både fotbollsklubbar och ishockeyklubbar har under senare år bedrivit träning under ledning av KBK:are och lokalen är nu fullbokad varje kväll.

Rune A.Ett led i den allsidiga träningen.Fighting face ! Niclas Åkerström får bära runt på kompisen Johan Utas ...... och här är det Patrik Ribbfors som dignar under bördan av Joel Olsson !En minuts vila innan nästa övning !