Kristoffer Petersson klar för Falkenberg.

2008-12-24

Det är nu klart att "våran" Kristoffer lämnar Fjärås för att spela för Falkenbergs FF nästa säsong.


Kristoffer Petersson började som 10-åring sin fotbollsbana i Annebergs ungdomslag. Efter några få år på den nivån debuterade han i AIF:s A-lag säsongen 2005 och fortsatte som ordinarie i A-laget även under 2006. Inför säsongen 2007 gick han över till IFK Fjärås och tog steget upp till division tre.Bilden är från 14 september 2004 när Kristoffer blivit uttagen till Hallandslaget.

Som 14-åring blev Kristoffer uttagen till Hallandslaget och fick året efter göra debut i pojklandslaget efter att ha varit på läger på Bosön i augusti 2005.
Kristoffer var både framspelare och målskytt i AIF. Bilden visar hur han nickar in 2-2-målet  i matchen mot Långås på Dalavallen den 6 maj 2006. Kristoffer är mitt i bild och Fredrik Karlsson till höger signalerar målet med armar uppåt sträck !

Efter att ha varit med i Fjärås förstauppställning under de två senaste säsongerna blir det alltså nu till att pröva på Superettan. Kristoffer är en mycket ambitiös och intelligent yngling och kommer säkert att lyckas också i sin nya omgivning.

Rune A.