Tufft schema för våra seniorer!

2006-08-11

Våra herrseniorer är inne i en tuff period med många träningar och många viktiga seriematcher.


Redan den 24 juli startade träningen efter ett par veckors vila. Med fyra träningar och en match första veckan så var ribban lagd för uppstarten av höstsäsongen.

A-laget spelade seriematch i måndags mot Viljan (se annan notis!), B-laget spelade mot Lerkil i tisdags (se annan notis!), träning onsdag, träning torsdag, ledigt ikväll fredag, A-laget spelar borta mot Långås i morgon lördag och B-laget spelar borta mot Trönninge på söndag.
Sen på måndag är det träning igen för att slipa formen inför hängmatchen från i våras: Tofta borta för A-laget på tisdagskvällen. Onsdag är det träning, torsdagsträningen är inställd (befogat..) och sen spelar A-laget hemma mot serieledarna Bua lördagen den 19 augusti. En match som följs av B-laget mot Tölö samma dag, även den hemma på Dalavallen.

Trots mycket träning och matchande så har spelartruppen visat stort intresse och snittat 22-23 spelare per träning redan från uppstarten 24 juli.Seniortruppens tränare, Dennis & Håkan, har inledningsvis kört väldigt hårt med truppen, för att nu när matcherna kommit igång, dragit ner på tempot något för att komma i rätt fas inför matcherna.

Spelartruppen är nästan helt fri från skador, så när som otursförföljde Jonas Ericson, som ännu en gång slagit upp baksidan av sitt lår. Troligtvis är han borta för resten av säsongen.
Men som sagt i övrigt friskt över lag.
Truppen har breddats något inför hösten, genom att Jesper Nordin (mv) börjat träna igen. Jesper stod i A-laget säsong 2005 men har p.g.a. tidsbrist inte spelat med oss på våren. Nu har det löst sig med tid till fotboll igen och han kommer att vara med och konkurrera om A-lagsplatsen tillsammans med Jonas Carlsson, Jonas Jönsson (skadad) och Mikael Hansson (skall opereras)Ulf Magnusson får symbolisera inställningen i seniortruppen just nu - gott humör och bra närvaro.


Bilden tagen efter Ulfs fyra mål mot Viljan i måndags.
Det kan ju också förklara leendet...