Uppflyttningen kan firas !

2008-11-21

Efter att Anneberg spelat 1-1 mot Lidhult stod det klart att laget gått upp i divsion fyra men osäkerheten fanns  kvar.


Uppflyttningen är klar !

Överklagan till Riksidrottsförbundet.
Redan innan sista kvalmatchen mot Lidhult var det bestämt att oavsett resultatet skulle vi vänta med ev. segerfest tills att tiden för överklagande hade gått ut.
HÅFF:s ordförande, Arne Johansson, hade antytt att föreningen möjligen skulle utnyttja sin rätt att överklaga till Riksidrottsförbundet och att man hade en frist fram till 7 november. Föreningen beslöt dock att man inte skulle gå vidare utan acceptera tidigare beslut från Fotbollförbundet.

Rättvisa skipad ?

Det blev ju då till slut så att inget av de två tvistande lagen gick upp i fyran. Lidhult fick extra poäng genom att HÅFF använt sig av en okvalificerad spelare och kunde därmed ta kvalplatsen från HÅFF.
På tävligskonferesen den 5 november uttryckte Hallands fotbollförbunds ordförande, Björn Andersson, att kanske var det rättvist det som skedde.

Grönt ljus för firande !
När nu alla frågetecken är uträtade är det dags för vårt A-lag  att celebrera uppflyttningen. I morgon, lördagen 22 november, är det upplagt till en stor baluns på Hard Rock Café inne på Göteborgs paradgata, Avenyn. Att det blir en trevlig tillställning är ställt utom allt tvivel !

Rune A.