Har du koll på hemsidan ?!

2008-11-19


Det första referatet i vårt arkiv är från en DM-match mot Skällinge den 10 april 2003. Matchen spelades i blåst och snöyra på Getteröns flygfält och vanns av Anneberg med 9-2.

Vi försöker att hålla vår hemsida så uppdaterad och aktuell som möjligt och har ambitionen att man där ska kunna hämta relevant information om vad som händer just nu men också om händelser längre bakåt i historien.

Historik.

När det gäller nyhetsartiklar och notiser sträcker sig informationen fyra år bakåt, närmare bestämt till  1 november 2004. Tanken är att man mera i detalj ska kunna följa vad som hänt i föreningen under den tiden genom att klicka på "Visa alla klubbnyheter".
För att se föreningens historia från första början kan man gå in på "Historia" och där gå in på det årtal som man önskar veta mera om. Från starten 1920 till dags dato är materialet någorlunda komplett även om man skulle önska ännu mer detaljer.

Matchreferat.

Från och med säsongen 2003 har vi dokumenterat och refererat alla seniormatcher med några få undantag. Målsättningen är att det ska finnas referat och bilder från varje match senast dagen efter att matchen spelats.
Det första referatet är från den 10 april 2003 och sedan dess har det blivit ytterligare 298 referat så att vi nu har 299 referat med text och bilder inlagda på hemsidan. Vi har också bemödat oss om att det som skrivs ska vara korrekt så att man kan lita på den information som hemsidan innehåller.

Rune A.