Referat P90

2006-07-02


Särö - AIF 1-0 (0-0).
AIF gjorde en riktigt bra match mot serieledarna Särö och det såg länge ut att bli 0-0. Särö fick emellertid ett mål i slutminuten och det blev alltså en retlig förlust trots bra spel.
Åsa - AIF 1-0 (0-0)
Även denna match var mycket jämn och det var fattigt på riktigt bra målcahanser. I slutet på första halvlek fick Åsa en man utvisad sedan han uttryckt sig olämpligt. Åsa kämpade dock väl med en man mindre och Anneberg lyckades inte skapa så mycket trots ett stort bollinnehav. Det kändes därför lite tungt när man åkte på en kontring med ca. fem minuter kvar och fick åka hem med yttrligare en snöplig 0-1- förlust.
Tölö - AIF 4-0 (2-0).
  AIF saknade några ordinarie spelare men började ändå bra med bra passningsspel på den fina gräsplanen. Dock åkte AIF på 0-1 på en vass kontring och därefter tog Tölö över rejält och kunde också göra 2-0 innan paus. Tölö hade enligt egen utsago det klart bästa laget för säsongen och man kunde också göra ytterligare två mål i andra halvlek. AIF kämpade bra och hade framför allt ett mycket bra spel längs marken. Daniel Larsson som fick hoppa in strax för matchstart gjotde en mycket bra match i målet liksom Patrik Wanjura i försvaret.
   Sammanfattningsvis har vi under vårsäsongen spelat många väldigt jämna matcher och haft lite flyt vid ett par uddamålsvinster och motsvarande oflyt vid uddamålsförlusterna. Försvarsspelet har ofta varit bra men vi har haft svårt att sätta dit målchanserna men tittar man på pågående VM-spel ser man att vi inte
är precis ensamma om detta ! Till skillnad från i VM
har vi dessutom haft mycket bra domare i P90-matcherna och det är glädjande att konstatera.