Frillesås klara för div. 5 !

2008-10-19

Genom seger mot Väröbacka är Frilleås klara för div. 5 trots att en omgång återstår.


I slutet av första halvlek tryckte Värö på och hade en del målchanser.

Frillesås - Väröbacka 1-0(1-0)
Matchen spelades på konstgräset i Åsa och blev en jämn historia där Frillesås dock kunde ta tre viktiga pinnar och komma upp till sex poäng. Därmed är laget klart för comeback i division fem till säsongen 2009.

Värö började bäst.

Efter att Värö haft väl så mycket av spelet under de första 20 minuterna kunde Frillesås ta ledningen i 27:e minuten. Målet kom på ett bra skott från ca 15 meter och gick in via ribbans underkant. Efter målet hade Frillesås en bra period men mot slutet av halvleken kom Värö tillbaka och det var på håret att man utjämnat. Med två minuter kvar av halvleken kom en väröforward ganska fri och nickade förbi målvakten men fick se bollen ta i ribban och studsa ner på mållinjen där den kunde rensas undan. Mycket nära kvittering.

Mållöst i andra.

Frillesås bevakade sin ledning vilket man också lyckades med även om det inte saknades chanser för Värö. Några farliga hörnor var dock det närmaste man kom och det var ytterst nära ett par gånger att man också fått in kvitteringen. Men Frillesås höll undan och hade också mest av spelet utan att få till några bra avslut. 

Rune A.Bra läge för Värö. Bollen nickas förbi målvakten men ....... tar i ribbans underkant och studsar ner på mållinjen ........ och kan rensas undan!Ännu en chans för Värö i slutet av första halvlek.I andra halvlek hade Värö en del farliga kontringar utan att få hål på Frillesås försvar.