Golf är en farlig sport !

2008-10-13


 

Många i publiken vid gårdagens kvalmatch mot Oskarström undrade säkert varför inte två av AIF:s nyckelspelare var med. Lagkaptenen och slitvargen Niklas Karlsson deltog inte och dessutom saknades målskytten och vinnaren av AIF-ligan Klas Gustavsson.

Presentresa.

Att Klas inte kunde vara med berodde på att han i vintras fått en solresa i present. Resan var planerad till en vecka efter seriens slut men vad man inte räknat med var det kval som Anneberg nu är mitt uppe i. Klas är dock tillbaka på plats till nästa kvalmatch.

Golfen fällde Niklas !
När det gäller Niklas var orsaken till bortovaron en helt annan. Han är ju en inbiten golfspelare och gick som vanligt en runda i veckan. Det bar sig inte då bättre än att han, när han skulle ta sig från sjuttonde hålet, halkade på det våta underlaget. Han föll och tog för sig med ena handen så olyckligt att han bröt handloven och får nu dessvärre vara borta från fotbollen en tid.
Denne oömme och robuste man som vanligen ger järnet på fotbollsplanen blev alltså däckad på golfbanan !  Vi lider med Niklas men hoppas att han är tillbaka inom någon vecka.
Det ryktas att tränaren Håkan Gustavsson nu kommer att överväga förbud för golfspel under fotbollssäsongen !

Rune A.