Referat P10

2006-06-04


AIF - Onsala BK Devils 4-6 (1-5).

AIF gjorde en stark andra halvlek. Efter att ha legat under i paus med 1-5 vann man andra halvleken med 3-1. Detta var den klart bästa matchen som vi spelat mot Onsala.

Lerkil - AIF 8-7 (4-4).
En målrik match där chanserna växlade fram och tillbaka. Ett oavgjort resultat hade nog varit mera rättvist.

AIF - Hovås Billdal/Inter 6-4 (4-0)

Första matchen som vi vinner mot Hovås Billdal. Vår första halvlek var jättebra men det gick nog lite för lätt så att skärpan var inte riktigt på topp i andra.

Särö - AIF 4-4 (1-2).
AIF tog ledningen efter tio minuters spel efter ett fint förarbete av Emil som passade fram till Simon som kunde göra 1-0. Sedan ökade vi till 2-0 genom mål av Markus Boström efter att  Simon spelat fram.
Särö reducerade till 1-2 innan halvtid och Särö började också bäst i den andra halvleken och det märktes att våra killar var lite sega i benen efter gårdagens match mot Hovås. Särö kvitterade till 2-2 men våra killar kom tillbaka och återtog ledningen efter ett mönsteranfall där Tobias slog ett smörpass fram till Pontus som behärskat slog bollen i mål. Jesper i målet räddade ett antal gånger när Särö kom fram men till slut fick han kapitulera och Särö kunde kvittera till 3-3.Särös taktik var att låta en till två killar dröja sig kvar bakom vår backlinje så vid snabba spelvändningar blev Jesper i målet ofta ensam mot två motståndare men han klarade det bra med flera fina räddningar. Till slut gick dock taktiken hem och Särö tog ledningen med 4-3 när det återstod fem minuter av matchen. I det sista AIF-anfallet slog Pontus ett inlägg från högerkanten in mot Särös straffområde där Markus Boström fick fram ett långt ben och styrde bollen i mål till 4-4. Ett rättvisande resultat då vi hade det mesta av spelet i första halvlek medan Särö var det bättre laget i andra.