Referat P-90

2006-05-20


Frillesås - AIF. Frillesås målvakt räddar en boll i sitt högra kryss i början av matchen.

AIF - Tölö 1-1.
Det blev till att spela premiärmatchen på Dalavallens grus där AIF gjorde en riktigt bra insats. AIF förde spelet långa stunder, spelade bra försvarsspel men kom ändå i underlöäge med 0-1. Man fortsatte att trycka på, brände massor av chanser men lyckades till slut få till en kvittering genom Joel Olsson.

Onsala - AIF 4-2.

Första gräsmatchen blev mot Onsala borta. Det borde ha varit som kalvar på grönbete men AIF gjorde  i stället en riktigt sömnig och dålig match. Trots att Fabian i målet gjorde många bra räddningar vann Onsala rättvist med 4-2. AIF:s mål kom genom Fredrik Johansson och Jonathan Andersson.

AIF - Fjärås 2-1.

I första gräsmatchen på hemmaplan kom också årets första seger. AIF spelade ett mycket bra försvarsspel hela matchen, skapade mängder av chanser men hade ändå bara 0-0 i paus. AIF fortsatte dock att ligga på och kunde till slut vinna med 2-1 efter mål av Fredrik Aspling och Linus Bodin.

Frillesås - AIF 1-2 (0-2)

 AIF startade mycket bra och tog ledningen redan efter sju minuter. Det var Robin Lund som på en frispark från höger kunde slå bollen förbi muren och in vid vänstra stolpen. Sedan tog hemmalaget över alltmer, pressade på och var nära att kvittera men mitt i denna press kontrade AIF och Joel Olsson kunde i 29:e minuten göra 2-0 efter en mycket fin framspelning av Robin Lund.
  I andra halvlek fortsatte Frillesås att ha övertag  och fick också till ett reduceringsmål till 2-1 men närmare kom man inte. AIF:s backlinje plus målvakten Fabian Bodin krigade tappert och lyckades hålla undan och bärga tre poäng. Kanske inte den bästa match som AIF presterat och man får nog erkänna att turen denna gång var på AIF:s sida.Frillesås - AIF. Robin Lund, till höger utanför bild, slår en frispark som slinker in vid vänstra stolpen till 1-0 för AIF. Frillesås - AIF. Frillesås hade stundtals en rejäl press mot AIF:s mål men tack vare sin stabila backlinje och storspelande Fabian Bodin i målet kunde man hålla undan och ta tre poäng.