Annebergs P14-lag vann serien !

2008-09-24

Att vinna sin serie är ju i grunden målsättningen för varje lag när man börjar sin säsong. Att lyckas med den prestationen är dock inte alla förunnat, men när det sker är det givetvis en fin belöning för alla mer eller mindre roliga träningstimmar.


Annebergs P14-lag som blev seriesegrare i Klass 2 Norra.

    Ja, trots att en match återstår är det nu klart att Annebergs P14-lag har rott hem seriesegern !
   Det har varit en mycket bra säsong för våra pojkar som har tränat tre dagar i veckan och har haft hög träningsnärvaro som ju också har gett utdelning på matcherna.


Jämnt i serietoppen.    
    Serien har varit jämn i toppen där AIF kämpat främst med Fjärås om tätplatsen. Den moraliska finalen spelades mot just Fjärås den 31 augusti då det verkligen handlade om en sexpoängsmatch.Det var en ytterst jämn historia där Anneberg låg under med 0-2 men lyckades kvittera i andra halvlek och sedan den matchen har det gått som på räls.
Det har sammanlagt blivit 12 vinster, en oavgjord och förlust vid endast två tillfällen.

En match återstår.
    Den sista matchen i serien spelas på Dalavallen lördagen den 27 september kl. 11.30 då man möter Torup/Rydö. Att stå som segrare i en serie efter 16 matcher är ju en härlig känsla och ett bevis på att man lyckats både som spelare och ledare. Alltså ett mycket lämpligt tillfälle för alla supportrar att komma till Dalavallen och hylla seriesegrarna och deras ledare Eva Jarl, Lasse Wiman, Roger Lundgren och Lars-Åke Svensson.

Rune A.