Andra vinsten för P10 !

2006-05-03


Tobias H. gratulerar Simon D. och Markus B. efter att AIF kvitterat till 1-1. Jesper T. tittar nöjt på.

Fjärås - AIF 3-4 (1-2)
  Efter en jämn början tog Fjärås ledningen med 1-0 i  den 10:e minuten men AIF tappade inte modet utan kämpade på och lyckades också kvittera efter 15 minuter. Det var en tilltrasslad situation framför Fjärås mål där Markus B. och Simon D. var inblandade och där Simon fick in bollen och utjämnade till 1-1. Strax efteråt ökade Filip P. på till 2-1 efter ett fint arbete av mittfältet och en öppnande passning av Markus B. Efter 20 minuter fick AIF straff sedan Filip P. blivit hårt tagen i straffområdet. Tobias H. slog en bra straff men målvakten gjorde en fin räddning.
   I andra halvlek ökade Filip P. på till 3-1 på straff sedan en motståndare tagit med hand. Spelet böljade fram och tillbaka men försvaret med Jesper T., Olle W., Albin S., Markus S., Emil R. och Erik A. höll emot på ett strålande sätt. Fjärås recucerade efter 15 minuter till 2-3 på en straff efter det att en motståndare ramlat i vårt straffområde. Pontus H. kunde bara konstatera att det var en bra slagen straff intill ena stolpen så det var inte lätta att rädda den.
   Vårt mittfält med Markus B, Viktor Å., Simon D. och Tobias H. höll spelet väl uppe och i slutet av andra halvlek kastade Emil R. ett inkast till Tobias H. som drev ner på högerkanten, fintade bort backen och slog ett fint inlägg som Filip P. mötte med en bredsida förbi målvakten till 4-2 för AIF. Pontus B. och Filip P. hade ytterligare chanser att öka på ledningen. Fjärås tryckte på de sista fem minuterna och fick in ytterliagre ett reduceringsmål till 3-4 men sedan var matchen slut och det blev en välförtjännt vinst till Anneberg.Jesper T. på väg till en målchans med Markus B. och Pontus B. framför målet. Tobias H. kommer in från kanten och Albin S. utanför straffområdet.