Seniortränarfrågan löst

2005-10-26


Dennis Lönn klar för AIF

Ja, nu är allt klart för seniorträningen nästa säsong !
Sedan tidigare har vi engagerat Håkan Gustavsson och nu är det alltså klart att Dennis Lönn gör honom sällskap på tränarposten.
Dennis är 40 år, bor i Mölndal och har spelat fotboll ända sedan han som sexåring började i mölndalsklubben Solängen.
Han spelade sedan för Fässberg under ungdomsåren och i 20-årsåldern började han i IFK Mölndal där han var aktiv i elva år innan han måste sluta pga diverse skador.
Dennis har sedan tränat ungdomslag i Balltorp och under åren 2003 - 2005 har han varit tränare för Hällesåkers juniorlag.

Anneberg blir således hans första tränaruppdrag för seniorer och han är mycket taggad inför den uppgiften som ju förhoppningsvis ska innebära att AIF kommer att göra en bra säsong 2006.

Vi hälsar Dennis hjärtligt välkommen till AIF och önskar honom lycka till !Tränarparet Håkan och Dennis har redan taktiken klar inför säsongen 2006 !Jan Sivertstrand ny målvaktstränare

Jan Sivertstrand ny målvaktstränare.

AIF har engagerat Jan Sivertstrand som målvaktstränare inför nästa säsong. Jan, som är infödd annebergare, har spelat för AIF sedan barnsben. Som målvakt gjorde han ett stort antal matcher i klubben innan han gjorde en utflykt till Kållered och var under några år i div. 3. Senaste säsongen hoppade han in i en A-lagsmatch för AIF och gjorde en strålande insats.
Men Janne har att brås på ! Hans pappa, Lennart Johansson, vaktade nämligen målet för Anneberg under AIF:s senaste storhetstid på 70-talet och blev då omskriven som en av Hallands bästa målvakter.

Nu ska alltså Janne ta hand om träningen för våra målvakter och vi är övertygade om att det kommer att bli ett mycket bra samarbete.

Välkommen tillbaka, säjer vi och önskar lycka till!