Läget tappade poäng.

2008-06-13

Träslövsläge med sex poäng upp till Anneberg hade i hemmamatchen mot Väröbacka chansen att knappa in på försprånget genom att vinna över nästjumbon.


Väröchans i 22:a minuten av första halvlek.

Träslövsläge - Väröbacka 2-2 (1-0).
Det började bra för hemmalaget som tryckte på direkt från start och laget spelade som vanligt med stor kraft och energi. Det gav också utdelning efter tio minuter då Läget kunde göra 1-0 efter en vänsterhörna. Då såg det ut som om hemmalaget skulle få en ganska enkel resa mot tre pinnar även om spelet stagnerade något och man lyckades inte trots några bra chanser att göra fler mål i första halvlek.
Andra halvlek var bara 15 minuter gammal när Läget gjorde 2-0 och rullgardinen såg ut att vara nerdragen för Värö. Men istället för att resignera och ge slaget förlorat började Värö att trilla boll och reducerade till 1-2 efter ca. 20 minuter. Nu var hemmalaget ordentligt pressade och inte blev det bättre när gästerna kunde utjämna till 2-2 bara tre minuter senare. Och det var också bud på ett tredje mål för Värö innan Läget vaknade till och tog över spelet mer och mer. Mot slutet forcerade hemmalaget med allt man hade och Värös försvar fick bekänna färg men man klarade att hålla tätt och tog en ganska otippad pinne vilket väl får ses som en halv seger med tanke på att man legat under med 0-2 en kvart in in andra halvlek.
För Träslövsläge var det nog en besvikelse att man inte kunde behålla sitt övertag men kanske gick det lite för lätt till att börja med och då blir det ofta så att man tror att allt ordnar sig.

Rune A.Här är det ytterst nära att Läget gör 3-0 i 18:e minuten av andra halvlek,  men Värös försvar reder upp situtionen.Värö reducerar till 1-2 efter ca. 20 minuter av andra halvlek.Väröbacka utjämnar till 2-2 efter ca. 23 minuter av andra halvlek.