Samkväm på Skårs Gård!

2008-06-01


"Truppen" denna afton. Alla ville vara med på bild, utom Robin som ville vara inkognito...

Efter en väl genomförd fotbollshelg ( A-laget spelade 2-2 mot Galtabäck i fredags och U-laget förlorade med uddamålet mot suveräna serieledarna Norvalla. Se notiser under Matchreferat) så väntade samkväm och rekreation på Skårs Gård, nedanför Fjärås.

15 man indelade i fem grupper. Personal på plats gick igenom de tio olika stationerna, reglerna var mer eller mindre glasklara. Allt upplagt för en juste och fair kamp, trodde alla...

Uppgifterna i sig var av de mer skilda slagen. Vad sägs om Slangbellan, Pålstötning, Hockeyskottet, Bil på bräda, Labyrinten, Gängstaven m.fl."Linjalen" Klas siktar lääänge..."Bil på bräda" och med denna chaufför kunde det bara sluta på ett vis.."Buffalo Janne" i stilstudie!Ungtupparna smider planer...Gunnarsson har aldrig varit mer pricksäker än denna kväll!Niklas och Tommy vilar ut efter en hård kamp. Nu återstod bara att utse vinnaren, vilket inte blev helt lätt...Vem vann?

Ja om det tvista de lärde! 
Efter flera hårda holmgångar och heta duster ute på fältet, skulle det, vilket bestämdes innan tävlingen började, utses dels ett vinnande lag och dels en enskild mästare.

Av detta blev det just inte mycket. Det visade sig, efter c:a 30 minuters polsk riksdag, att det flesta lag använt sig av olika regler. Vill väl inte kalla det fusk, utan snarare en tolkningsfråga. Detta utmynnade i en gemensam deklaration till pressen som lyder:
"Det viktigaste är inte att vinna, utan att deltaga" 14 av 15 deltagare ställer sig bakom denna formulering och sammanställning av kvällen.

Tack till Skårs Gård för en trevlig och helskön sommarkväll!//tm