Löftadalens damer vann stort över AIF

2008-05-11


Löftadalen - AIF 11-0 (7-0).
Det blev ett stort nederlag för AIF:s B-lag när man på söndagseftermiddagen mötte Löftadalen på idylliska Löftavallen. Dessvärre fick Anneberg ställa upp med dtt något decimerat lag bl.a. beroende på sjukdom och man var tvungen att ta med fyra spelare som någon timme tidigare spelat en match i flicklaget.
Nu var Löftadalen klassen bättre men Annebergs tjejer gjorde vad man kunde och det är det som är huvudsaken.

Ledarna Tore Karlsson och Benny Heidgert visade också föredömlig stil och i stället för att kritisera försökte man hela tiden vända situationen till det positiva. Att få däng med så många mål är naturligtvis inte det skojigaste man kan vara med om men det hjälper ju inte att gräva ner sig i eländes elände för det !

Löftadalen var som sagt mycket bra och Anneberg fick jobba i uppförsbacke mest hela tiden. Målen trillade in i AIF-buren med jämna mellanrum trots att både försvar och målvakt gjorde riktigt bra ifrån sig. Att det inte räckte till denna gången får man ta som en prövning och framgångarna kommer säkert så småningom.

Rutinerade domaren Tobias Sandblom, som ju många gånger dömt matcher i mer spektakulära sammanhang, var mycket konsekvent och tydlig, vilket kanske är ändå viktigare i sådana här matcher än när det gäller mer kvalificerade aktörer.

Rune A.Annebergs målvakt hade en svettig eftermiddag och gjorde många bra ingripanden........ men här får hon ge sig sedan en löftatjej kommit helt fri och bara har att peta bollen över linjen.Annebergs mittback snuvar en hemmaspelare på konfekten !Hemmalaget radade upp chanser men här blir det stopp !