Särö vann Vintercupen!

2005-03-18 10:00


3-1 till Särö i finalen.

Särös lagkapten, Johan Franzén, tar emot finalpriset på 15.000:- av AIF:s tävlingsledare Tommy Magnusson.

 

Särö gjorde en imponerande insats i AIF:s vintercup och gick obesegrade igenom hela turneringen. Efter att ha inlett med att slå Väröbacka med 4-2 fortsatte man med att besegra KBI med 3-0 och därefter Anneberg med 3-1 i sista gruppspelsmatchen.

I finalen, som spelades på Bukärrsplanen i Särö, blev det återigen vinst över Anneberg med 3-1. Annars började denna matchen i AIF:s favör då Jesper Nordin i AIF-målet tog den bonusstraff som Särö inledde matchen med.

Ställningen var alltså 0-0 när matchen började men redan efter fyra minuter gjorde Särö sitt första mål. Målet kom på frispark fem meter från mållinjen efter en felaktig bakåtpassning i AIF-försvaret.
Särö tryckte på och hade också bud på fler mål innan AIF kunde utjämna i 23:e minuten genom Christian Damm som utnyttjade ett misstag i Särös försvar.
Nu var spelet mera jämnt och 1-1 blev halvtidsresultatet.

I andra återtog Särö ledningen efter bara sex minuter och skapade flera målchanser medan AIF inte fick ut så mycket av sitt spel. Särö spelade aggrresivt och var först på de flesta bollar och efter 37 minuter kom helt logiskt också 3-1.

I denna matchen var Särö det bättre laget och vann fullt rättvist och det är bara att instämma med tävlingsledaren Tommy Magnusson, som när han gratulerade och överräckte checken på 15.000:- konstaterade att bästa laget vann.Segrande laget i Vintercupen, Särö IK.

 


Vi snodde pengarna !