Dagens träningsmatch inställd !

2008-03-21


Kung Bores offensiv spolierar matchen !

   Ja, dessvärre bler det ingen träningsmatch idag. Anneberg skulle möta div. 4-laget Björndammen och matchen skulle spelas på Bukärrsplanen i Särö men tyvärr kan Fritid Kungsbacka inte åstadkomma någon spelduglig plan. Detta är ju fullt förtståeligt med tanke på att snöovädret som började på torsdagskvällen ser ut att fortsätta hela långfredagen och att försöka skotta planen så länge snön faller är ju inte mycket idé.


      Det har ju annars hittills varit en alldeles perfekt vinter för fotboll men sådana här bakslag får man nog räkna med och att det blev vinter till påsken kanske inte är så himla konstigt då denna högtid kommer ovanligt tidigt i år.
     Påskdagen  infaller ju som bekant på den första söndagen efter första fullmånen efter vårdagjämningen, som är i dag, den 21 mars. Detta bestämdes vid det första konciliet i Nicéa år 325 och innebär att påskdagen kan inträffa allra tidigast den 22 mars. Så i år är det snudd på rekord! Senast detta hände var år 1818 och nästa gång som påskdagen kommer så tidigt inträffar först år 2285 !

Rune A.