Lagen till div. 5 är klara.

2008-02-01


Idel gamla bekantingar !

Kanske dags för en repris av ovanstående ? Bilden är från en match mellan Anneberg och Särö den 2 maj 2003 och visar hur AIF:s Niklas Olsén gör 3-2. Anneberg vann så småningom med 5-2.

   Det är nu klart vilka lag som ska deltaga i division fem norra under den kommande säsongen. För vår del är det fyra lag som vi hade att tampas med i förra årets serie, nämligen Rolfstorp/Skällinge, Valinge, Galtabäck och Träslövsläge.
   De övriga sju lagen, Bua, Särö, Grimeton, Veddige, Morup, Väröbacka och Kung Karl, är heller inte okända för Anneberg utan i stället gamla bekanta som det ska bli roligt att få möta igen.
  Spelordningen kommer att fastställas på ett möte i Galtabäck på onsdag 6 februari.
  Vilket eller vilka  lag ska man då tro kommer att finnas i topp vid seriens slut i höst ? Inte så lätt att vara tvärsäker på den saken men några lågoddsare kan man kanske våga sig på att peka ut ! Särö, som med sin spelande tränare Mikael Björkkvist skadad, gjorde en bedrövlig säsong förra året har i år fått mästaren från Blåvitt, Ölme Johansson, som ny tränare. Detta kan nog innebära en nytändning för de grönvita lirarna och gamängerna och det skulle inte förvåna om Särö smäller till med en serieseger redan i år.
     Ett annat gäng som nog också vill vara med i toppen är Bua men också Grimeton bör man nog varna för. Och vad har hänt med Kung Karl, som gick som en raket genom sjuan, sexan och femman med tre seriesegrar på tre år men som föll ur fyran 2006 och förra säsongen hamnade på sista plats i femman ? Är det dags för ett nytt ryck i år ?
   Träslövsläge vann ju sexan i fjol och fick säkert en kick av den framgången och kanske blåblusarna från Ankarvallen fortsätter med ännu en serieseger !
    Den som lever får se och som vanligt lär man nog få bereda sig på överraskningar av både positivt och negativt slag.