Klart med tränare inför 2008.

2007-10-14


Håkan Gustavsson fortsätter som tränare.

Annebergs framgångsrika tränarpar de två senaste säsongerna, Dennis Lönn och Håkan Gustavsson.

  Det är nu klart att Håkan Gustavsson fortsätter som seniortränare även under 2008. Han har under de två senaste säsongerna tillsammans med parhästen Dennis Lönn gjort ett strålande arbete som resulterade i att Anneberg tog klivet upp till division fem.
   Inför 2008 har AIF:s fotbollssektion genomgått en omorganisering vilket bla. innebär att man nu satsar på en mindre seniortrupp. Under säsongerna 2006 och 2007 bestod truppen av ett stort antal spelare vilket gjorde att man, för att kunna få till effektiv träning, behövde två seniortränare.
  Med den bantade trupp, som man nu har inför nästa säsong, är det möjligt att klara uppgiften med endast en seniortränare och det blir alltså Håkan Gustavsson som kommer att ta hand om den.
   Vi hade självklart helst sett att vi kunnat behålla den framgångsrika tränarduon intakt, men man kan inte alltid få det som man vill !
   Dennis Lönn har verkligen gjort stor succé under de två säsonger som han varit hos oss. Han har haft en professionell inställning med raka besked både till spelare och ledare och dessutom visat en härlig optimism även när det såg dystert ut med ständiga spelarskador och oflyt. Det visade sig ju också till slut att hans optimism var ytterst välgrundad när laget efter en besvärlig start, tog elva segermatcher i rad !
Snacka om att avgå med flaggan i topp !
   Vi tackar Dennis för hans insats under två härliga säsonger och önskar honom lycka till i hans nästa tränaruppgift !Dennis Lönn lämnar arenan i triumf ! Bilden är tagen efter säsongens sista match där Anneberg slog Onsala och tog sin elfte raka seger. Matchen blev också tack- och avskedsföreställning för Dennis som nu lämnar AIF för nya utmaningar !